Cine suntem

Localizare:

Pensiunea “El monte”  se situeaza in satul Saticul de Sus, comuna Rucar, pe malul raului Dambovita, la poalele muntelui Piatra Craiului, in rezervatia naturala cu acelasi nume. Este amplasata la 9 km de culoarul Rucar –Bran ( Dn 73 Campulung – Brasov) spre Barajul Pecineagu.

Astazi, Rucarul este atat o zona turistica, dar si un insemnat centru de exploatare forestiera.In imprejurimi se pot face excursii interesante spre cheile si pestera Dambovicioara, comuna Dragoslavele, Mausoleul de pe Mateias (toate

pe DN 73), precum si spre cheile Ghimbavului (afluent pe stanga Dambovitei), la care se ajunge pornind de la hidrocentrala Rucar.O zona idilica, departe de zgomotul oraselor, cu aer curat care va invita la relaxare.

Este formata din 10 camere din care 6 duble( fiecare cu baia ei) , 2 suite junior si 2 camere cvadruple distribuite pe 2 etaje cu o capacítate de 28 de persoane.

La parter se afla restaurantul si zona de relaxare unde puteti juca un tenis de masa.
Foisorul cu gratar, plita electrica, plita pe lemne, cuptorul electric sau cuptorul pe lemne, este pregatit pentru a primi oaspeti in orice perioada a anului.
Pentru relaxare, va punem la dispozitie biosauna cu infrarosu si ciubarul cu jacuzzi si apa calda in curte.
Dupa multi ani petrecuti in afara tarii, ne-am decis sa revenim, sa deschidem usa casei noastre oamenilor care doresc sa se relaxeze intr-un ambient familiar, cu mancare proaspata din gastronomia locala si nu numai.
Va asteptam cu drag!